Gratis installasjon av WordPress eller Joomla!

Vi gjør det enklere for deg å komme i gang!

Mange av våre kunder ønsker et enkelt publiseringssystem, for å komme raskt i gang med sine nye websider. Vi kan nå tilby alle nye kunder gratis installasjon av de to mest populære publiseringssystemene – Joomla! og WordPress.
Joomla!

Joomla!™ CMS er et publiseringsverktøy basert på åpen kildekode (“Open source CMS”) og til fri bruk. Joomla er skrevet i PHP for publisering av innhold på nettet. Det publiserte innholdet lagres inn i en database og presenteres vha maler. Idéen med en publiseringsløsning er at det skal være lett å bygge opp og oppdatere sin hjemmeside, online og uten bruk av spesielle programmer. For å publisere og oppdatere innholdet trenger du bare en pc med tilgang til internett, hvor du kan logge deg inn på din hjemmeside og gjøre dine oppdateringer online. Joomla inneholder mange muligheter. Noen eksempler: Artikler, nyheter, blogg, forum, produktkatalog, e-handel, galleri, RSS, kalender, utskriftsvennlige sider, søking på hjemmesiden – og ikke minst er den også på norsk!

WordPress er et publiseringsverktøy med mange av de samme egenskapene som Joomla og er også på norsk. Løsningen er spesielt tilrettelagt for blogger, og har fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet. De nyeste standardmalene / temaene for WordPress er basert på responsivt design, som gjør at nettsidene dine automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen når du surfer fra nettbrett og smarttelefoner.

WordPress har i utgangspunktet færre muligheter for skreddersøm og færre standard tilleggsfunksjoner enn Joomla, men er et godt alternativ for deg som har veldig enkle behov og ønsker å komme kjapt i gang med ny nettside. Muligheter og utfordringer

Pass på sikkerheten!
Både WordPress og Joomla har et bredt utvalg av tilleggsfunksjoner som kan installeres ved behov, og kan utvides nærmest i det uendelige. Utfordringen med begge systemene, siden de begge er svært utbredt og basert på åpen kildekode, er at de er svært utsatt for hacking, særlig om man ikke holder installasjonen oppdatert, og om man bruker usikre tilleggsfunksjoner. Vi anbefaler alle som bruker Joomla og WordPress til å følge våre Anbefalinger for sikker bruk av Joomla og WordPress, for å unngå å bli hacket.

Hvordan bestiller du?

Kryss av for gratis installasjon av det aktuelle systemet under bestilling, så vil dette bli satt opp i forbindelse med at kontoen din blir satt opp. NB! Etter installasjonen vil du ha tilgang til den mest oppdaterte standard mal for publiseringssystemet. Dersom du ønsker å få hjelp til å utvikle unikt design tilpasset alle enheter (mobil/nettbrett) så kan vi hjelpe deg med dette. Les mer om webdesign her